Vælg en side

old_Fotografen

Bendtsenfoto og fotografen bag

Brian Bendtsen, professionel fotograf i Kolding og trekantsområdet, leverer billeder til bryllup, konfirmation, barnedåb, projekter for private, erhvervsdrivende og andre tænkelige sammenhænge. Endvidere har Bendtsenfoto specialiseret sig i portrætfotografering af børn i institutioner, hvor barnets livsglæde og leg fanges i rette moment under naturlige omgivelser.

Fotografen Brian Bendtsen er med års erfaring i arbejde med mennesker og gennemførelse af flere kompetencegivende fotokurser og fotoworkshops, en fotograf med kant og øje for den skæve vinkel.

Hos Bendtsenfoto leveres billeder indenfor mange forskellige fotogenrer og fotografen står altid klar til at tage imod nye spændende fotoopgaver. Tilgangen til enhver tænkelig fotoopgave vil altid være med smil på læben, kreative idéer og fokus på at levere det bedst tænkelige resultat.

Før en fotoopgave?

Hos Bendtsenfoto er du altid i gode hænder. På et velforberedt møde afstemmer vi sammen forventninger og sikrer derved de bedst mulige forudsætninger for fotoopgavens gennemførelse. Der lægges stor vægt på, at kunden såvel som fotografen får en god og spændende fotooplevelse.

Det er altid Bendtsenfotos mål at afvikle enhver fotoopgave i en afslappet atmosfære, hvor du som kunde får plads til at være dig selv, så ægtheden skinner igennem. På den måde vil billeder lavet af Bendtsenfoto altid få deres eget udtryk med et tydeligt budskab, personlighed og en unik historie.

Efter en fotoopgave?

Når Bendtsenfoto har udført fotoopgaven og er klar med det færdige resultat bliver billederne tilgængelige til gennemsyn i galleri på websitet. Billederne i galleriet er kun tilgængelige ved brug af brugernavn og kode som bliver tildelt kunden og sikrer derved fuld diskretion.