Vælg en side

old_Kunderne siger

Kunderne siger om Bendtsenfoto


DSC 8071

Brian tog billeder til vores bryllupsfest samt vielse og vi kan på det varmeste anbefale Bendtsenfoto!

Samarbejdet fungerede upåklageligt, Brian var hurtig til at efterbehandle billederne og han har leveret produkter i høj kvalitet. Brian var villig til at gå den ekstra mil for at få den perfekte vinkel og han var utrolig lydhør overfor vores egne ideer og ønsker.

I bagklogskabens klare lys er vi stadigvæk meget glade for, at vi valgte Brian til at forevige vores bryllupsdag.

Mange hilsner Stine & Sune.


BB1 7295

Bryllup Skanderborg

Brian var en vigtig brik i gennemførelsen af vores store dag, og vi er utrolig tilfredse med hans arbejde.

Allerede i samtalen forud for brylluppet havde vi en god og afslappet dialog med Brian som gav os ro og fik os til at føle os i gode hænder. På selve bryllupsdagen var Brian professionel både i kirken og til de billeder som skulles tages af os efterfølgende. Der var en afslappet atmosfære hele vejen igennem og en rar stemning, samtidig med at Brian tog gode billeder.

Vi er meget tilfredse med resultatet og står kun tilbage med taknemmelighed og gode billeder.

Mette & Andreas

 


BB1 4657

Nanna & Frederik

Vi havde et helt fantastisk bryllup – og som prikken over i´et kan vi se tilbage med de fantastiske billeder, som det lykkedes Bendtsenfoto at tage i løbet af dagen.

Vi havde Brian med til hele vores bryllup lige fra kjolen kom på til brudevalsen var danset og det er der kommet en masse vildt flotte billeder ud af, som vi på ingen måde vil være foruden – både de helt klassiske, men også mange små øjeblikke som fortæller en helt særlig historie. Brian var utrolig lydhør overfor hvilken slags billeder vi ønskede, samtidig med han er kreativ og her et virkelig godt øje for hvad der kan blivet til et godt billede.

Derudover var Brian bare virkelig rar at have med på dagen, og flere af vores gæster har efterfølgende nævnt, hvor imponerende det var at Brian var over alt, uden at man som gæst opdagede ham.

Vi kan i hvert fald kun anbefale at vælge Bendtsenfoto til en fotoopgave.


DSC_6814-2

Vi Kan varmt anbefale Bendtsenfoto og fotografen Brian.

Allerede fra vores første planlægningsmøde vedrørende fotograferingen mærkede vi fotografens professionalisme, imødekommenhed og gode ideer. Vi var derefter imponeret over den forberedelse Brian havde lavet op til fotograferingen. Der er taget nogle fantastiske unikke billeder af både brudepar og gæster. Brian fik det bedste frem i os fordi han fik os til at føle os veltilpasse og trygge i den uvante situation. Ikke mindst var Brian meget diskret under fotograferingen i kirken og til receptionen.

Brian er en kreativ fotograf som kræser for de mindste detaljer og det ses i de billeder der er blevet taget. Alt i alt en top professionel fotograf der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Kh. Nis & Pia.


DSC_1501

Vi havde fornøjelsen af at stifte bekendtskab med fotografen Brian Bendtsen, da han skulle tage billeder til vores bryllup. Det resultat der kom ud af det er vi ovenud tilfredse med. Vi har fået nogle fantastiske billeder fra vores store dag. Brian er en kanon fotograf fordi han er engageret og virkelig brænder for det at tage billeder. Det kostede masser af sved og “blod” for hans vedkommende ?.

Hilsen Line og Peter Lyster


DSC_7041

Vi har fået taget nogle fantastiske billeder af Bendtsenfoto. Vi oplevede en meget professionel fotograf med syn for detaljerne. Inden brylluppet havde vi en telefonsamtale med Brian og han forstod vores ønsker om, at vi var til det naturlige look på billederne. Der blev også plads til de mere opstillede fotos og vi er rigtig glade for resultatet. Undervejs var der mulighed for impulsive og kreative ideer. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse og vi har fået skønne billeder til minde om vores fantastisk dag!

Mvh.
Morten og Lea


DSC_0085

Maiken, mor til Laura.

Jeg havde Brian ude og tage billeder af min datter og kan kun give ham de varmeste anbefalinger. Ikke nok med at Brian var god til min datter, så har jeg også fået nogle fantastiske billeder!


DSC_4686

Vi kan varmt anbefale Bendtsenfoto! Han kom hjem på vores private adresse, tog sig tid til at snakke med ungerne og komme lidt ind på livet af dem! Han lyttede til børnene og lod dem holde pauser når det var nødvendigt! En dejlig dag i vante hjemlige omgivelser hvor ungerne havde det sjovt og med de skønneste billeder som resultat! Bestemt ikke sidste gang vi vil benytte os af Bendtsenfoto!


DSC_5052

Når man er forældre til en baby kan det virke uoverskueligt at skulle få planlagt en tur til fotografen. Der går altid lige lidt længere tid med komme ud ad døren og når man endelig er kommet afsted er babyen træt og uoplagt.

Alt dette slap vi heldigvis for ved at vælge Bendtsenfoto som kører ud og møder børnefamilier i eget hjem.Det gav ro for os forældre og det smittede helt klart af på vores datter. Vi havde en rigtig god og hyggelig fotosession uden stress fra vores side.

Fotografen var rigtig god til vores datter Sofie og fik hurtig en rigtig god kontakt til hende som kan ses på billederne. Vi kan klart anbefale Bendtsenfoto til andre som søger en kompetent fotograf!

Christian & Kamilla forældre til Sofie.


DSC_7067

Vi er super glade for vi valgte fotografen Brian Bendtsen til at forevige vores bryllupsdag, der var god kemi fra starten da vi ringede sammen og fortalte og hvad vores ønsker var osv.
På selve dagen var han “bare” en flue på væggen under selve vielsen, fik super flotte billeder. Det var en hel naturlig ting han bare listede rundt og fandt gode vinkler som vi selv ikke havde tænkt over.
Resten af billederne blev taget ved Sønderborg slot og vi startede med sjove fællesbilleder af hele vores sammenbragte børneflok. Derefter var vi selv med Brian på arealet rundt om Sønderborg Slot og fik virkelig gode romantiske billeder hvor vores personligheder kom frem uden at være “opstillet”. Det var hyggeligt og det blev til mange grin i løbet af dagen.

Vi takker dig mange gange Brian for en herlig dag og vi har i dag flotte billeder og kigge tilbage på.

Mette og Jakob Larsen


DSC_1863-Edit-2 DSC_1968-2

Ida, mor til Anna & Laust.

Jeg ville give min mand en helt særlig fødselsdagsgave og da jeg havde set hans hjemmeside var jeg ikke i tvivl om, at han kunne lave nogle fede billeder af mine børn.

Jeg havde selv et par ideer til fotograferingen og sammen med Brian´s ideer og erfaring, fik vi et helt fantastisk resultat! Vi var i skoven, hvor børnene legede og hyggede sig, imens Brian knipsede løs. På den måde fik vi nogle flotte naturlige portrætbilleder af børnene i leg i naturen.

Jeg fik via Bendtsenfoto lavet både rammer og en flot fotobog og da min mand fik fødselsdagsgaven fældede han et par tårer over resultatet. Det var over al forventning, så tak til Brian.