Vælg en side

En spirende ide til færdig koncept

Fotografen bag Bendtsenfoto, Brian startede for få år tilbage med at lave børneportrætfotografering i institution, idet han som far til tvillinger i institution på daværende tidspunkt igennem en længere tid havde haft en spirerende foto-ide til instationsfotografering, som et godt alternativ til den etablerede fotografering indenfor genren, som årligt tilbydes forældre til institutionsbørn.

Bendtsenfoto havde et ønske om at tilbyde forældre til institutionsbørn portrætbilleder som er lavet på børnenes egne præmisser under leg i naturlige omgivelser. Portrætbilleder som generalt ikke er opstillet på forhånd, men som naturligt opstår i forbindelse med lege situationer og skønne øjeblikke hvor børnene selv sætter rammerne.  

Den spirende ide blev til virkelighed og Bendtsenfoto begyndte at lave børneportrætfotografering i institution og konceptet udviklede sig stille og roligt til sin nuværende form og indhold

Det er Bendtsenfotos målsætning at lave naturlige, overraskende og inspirende børneportrætter med fokus på at give barnet tid og plads til at være sig selv, for derved at skabe bedst mulige grundlag for billeder som viser barnets personlighed i trygge og vante omgivelser. 

kort & godt det er nemt og enkelt 

  • Ved booking fremsendes forældre tilmeldingsblanket til institutionen som sørger for tilmelding til portrætfotografering. 
  • Pris for tilmelding og fotografering inklusiv 1. stk. portrætbillede på print størrelse 9x13cm, 10x15cm, 13x18cm eller som fil er 75 kr. med mulighed for tilkøb af eventuel flere portrætbilleder.  
  • 14 dage inden fotografering tilbageleveres udfyldt forældre tilmeldingsblanket til BendtsenFoto. 
  • BendtsenFoto laver naturlige portrætbilleder af tilmeldte børn samt det obligatoriske gruppebillede og efter nærmere aftale eventuelle søskende / bedste ven billeder. 
  • Når fotografering i institutionen er færdig uploades portrætbillederne til kodesikret galleri på: www.bendtsenfoto.dk, 
  • Kode for adgang til galleri udleveres til institution og forældre for bestilling af forudbetalt portrætbillede og eventuel tilkøb af flere portrætbilleder og gruppebillede. 

 

Portrætfotografering Institution Priser                   

9×13 cm/cut

60 kr.

10×15 cm/cut

60 kr.

13×18 cm/cut

60 kr.

Glossy Print 20×30 cm/cut

85 kr.

Mat Print 20×30 cm/cut

110 kr.

Mat Print 30×45 cm/cut

160 kr.

Mat Print 40×60 cm/cut

250 kr.

Mat Print Kvadratisk 20×20 cm/cut

100 kr.

Mat Print Kvadratisk 30×30 cm/cut

150 kr.
Printbar fil leveret digitalt:
  70 kr.
Andre formater særskilt pris afhængig af størrelse og materiale

Galleri