Vælg en side

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Privat / Erhverv

Efter fotografering bliver aftalt antal billeder leveret til kunden som højopløselige filer eller som print i forskellig størrelse og nærmere aftalt materiale.

Institution

Efter portrætfotografering bliver billeder præsenteret i fotogalleri på Bendtsenfoto.dk. Forældre til fotograferede børn får tildelt kort med brugernavn og login-kode til fotogalleriet, hvor billeder kan gennemses inden beslutning om eventuel køb. Der er ingen købetvang og antal billeder af det enkelte barn kan variere.

Billederne leveres som digitale højopløselige filer eller som billeder på mat fotopapir i forskellig størrelse.

Betaling bedes udført ved bestilling af billeder ved MobilePay tlf.: 28941387 eller som bankoverførsel til:

reg.nr.: 9277 kontonr.: 4580120348. (HUSK i modtagerfelt, at skrive navnforældre & barn)

Kunden skal efter modtagelse af billederne kontrollere at antal stemmer overens med det bestilte og ved reklamation kontaktes Bendtsenfoto skriftligt. Fortrydelsesret ved køb af billeder er syv hverdage fra købsdato.

Alle oplyste priser på hjemmesiden er inklusiv moms.

Bendtsenfoto har den fulde ejendomsret til aller billeder i gallerierne på websitet. Alle billeder er underlagt gældende dansk lovgivning om ophavsret.: http://www.ophavsret.dk, og som bruger af websitet accepterer du ikke at kopiere, ændre eller distribuere hjemmesiden eller dens indhold uden forudgående tilladelse fra Bendtsenfoto.

Bendtsenfoto forbeholder sig retten til at lægge billeder i arkiv og eventuelt bruge udvalgte billeder som fremvisningsbilleder i gallerier på websitet eller i forbindelse med anden præsentationsmateriale for Bendtsenfoto som eksempelvis fotobog eller lignende.